Tuesday, March 16, 2010

Στα γυμναστήρια αδελφές μου ... στα γυμναστήρια!!!

Αχ, επιτέλους έβγαλε λίγο ήλιο! Μυρίζομαι την Άνοιξη, την βλέπω, την αισθάνομαι. Για πρώτη χρονιά με κούρασε ο χειμώνας. Και σιγά τον χειμώνα, ούτε λιγο χιονάκι δεν έριξε. Τουλάχιστον 2 πόντους για να πούμε ότι αποκλειστήκαμε βρε αδελφέ, να μην πάμε για δουλειά. Γιατι μην ξεχνιόμαστε, εδώ είναι Ελλάδα, με 2 πόντους χιόνι, ζητάμε έκτακτη βοήθεια απο το εξωτερικό για να μας απεγκλωβίσει απο το χιόνι κι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πώς δεν πάμε για δουλειά! Εδώ δεν πάμε τις καλές ημέρες θα μου πεις... θα πάμε όταν χιονίζει?
Μπήκε η Άνοιξη πράγμα που σημαίνει, χρυσές δουλειές για τα γυμναστήρια! Χτες, Δευτέρα, όπως και κάθε Δευτέρα χαμός! Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται τις Δευτέρες στα γυμναστήρια. Εκτός αυτού τις Δευτέρες βλέπεις κόσμο που δεν ξαναβλέπεις παρά μόνο την επόμενη Δευτέρα. Υποθέτω ότι εκτός απο την μεγάλη απόφαση της δίαιτας κάθε Δεύτερα, ξεκινάει και το γυμναστήριο. Και κάθε Τρίτη καταρρέουν και τα δύο.
Αχ, ωραίες εποχές! Τότε που ξεκινούσαμε την δίαιτα Δευτέρα και την τελειώναμε Τρίτη. Τώρα απλά δεν την ξεκινάμε ποτέ. Το έχουμε φιλοσοφίσει κι έχουμε αποδεχτεί το γεγονός, ότι στις κατηφόρες απλά θα ρολάρουμε σαν την μπάλα, ότι στο σεξ ο παρτενέρ μας θα έχει πάντα καλά κρατήματα, ότι θα πηγαίνουμε για μπάνιο μόνο σε οικογενειακές παραλίες και ότι θα προτιμάμε τις πιο σκούρες φυλές όπου προτιμάνε γενικά τις ζουμπουρλούδες!!!
Παρ'όλα αυτά, συνεχίζουμε το γυμναστήριο όμως γιατί: 1) Είναι γκομενο-φωλιά. Γραφικό, αλλά ισχύει τόσο πολύ. Εκτός αυτού αν γνωρίσεις κάποιον στο γυμναστήριο που είσαι σαν την κατσιβέλα, μόνο σε καλύτερη κατάσταση μπορεί να σε δει μετά. Ενώ αν τον γνωρίσεις έξω, θα πρέπει να διατηρήσεις την αρχική εικόνα, μέχρι τουλάχιστον να στραβωθεί και να αρχίζει να κοιτάζει πίσω απο το μακιγιάζ και να προσέχει αυτά που του λες. 2) Είναι η χαρά του αργόσχολου παρατηρητή. Μπορείς να χαζεύεις απο τους δικέφαλους του κούκλου απέναντι, μέχρι την άθλια αυξητική στήθους της μεγαλοκυρίας με το πορτοκαλοκεραμιδοκόκκινο σολάριουμ. Η αλήθεια είναι ότι χαζεύεις πιο συχνά τους κοιλιακούς, τους τρικέφαλους και τους γλουτους (δεν λέμε κώλο, γιατί χρησιμοποιούμε μόνο επιστημονικο- γυμναστηριακούς όρους) του κούκλου απέναντι για να έχεις και υλικό για τις φαντασιώσεις σου. Την κυρία την χρησιμοποιείς για να περάσεις την ώρα σου. Σαν τα παιχνίδια «γλυκοπατάτες» που παίζαμε μικροί. Προσπαθείς να φανταστείς πόσους συνδιασμούς απο αφτιά, μύτες, μάτια και άλλα μέλη μπορεί να έχει αλλάξει για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Και γελάς διακριτικά. Κι εύχεσαι να μην καταλήξεις ποτέ έτσι. Κρατάς όμως και μια πισινή, γιατί ως γνωστόν, ό,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι. 3) Μετά τον σάκο του μποξ που δύσκολα μπορείς να βρεις, είναι ο καλύτερος τρόπος εκτόνωσης. Νεύρα, θυμό, ζήλια, σεξουαλική ένταση, όλα εκτονώνονται εκεί! Υπάρχουν δε συγκεκριμένες ασκήσεις που σε εκτονώνουν σαν να κάνεις σεξ. Και σε συνδιασμό με τους κοιλιακούς του κούκλου απέναντι, μετά θες να φας και να κάνεις τσιγάρο! Κι εγώ αναρωτιόμουν, γιατί κόλλησα φέτος έτσι ξαφνικά με το γυμναστήριο... Ένα ένα λύνονται τα ερωτήματα... 4) Έχουμε την φαντασίωση να κάνουμε σεξ στο γυμναστήριο. Κάποιος σοφός φίλος μου είπε κάποτε ότι οι γκέι έχουν τόσο ωραία κορμιά, γιατί πολύ απλά κάνουν σεξ στο γυμναστήριο. Κι έχει απόλυτο δίκιο! Ρώτησα κι έμαθα. Τελικά αν είσαι ελεύθερη γυναίκα άνω των 30 για να κάνεις σεξ σε αυτή την πόλη χρειάζονται τρία πράγματα. Πρώτον να κάνεις εγχείριση αλλαγής φύλου, να γίνεις gay και να γραφτείς σε ένα γυμναστήριο. Απλά τα πράγματα.
Το παραδέχομαι. Κι εγώ κορόϊδευα όσους πηγαίνανε στα γυμναστήρια και χτυπιόντουσαν με τις ώρες. Κι ακόμη το κάνω. Ιδιαίτερα αυτούς που μοιάζουν με πλατάνια και μπορείς να τους βάλεις στο κέντρο του χωριού για να παίρνουν μια ανάσα οι ταξιδιώτες. Απλά τώρα έμαθα να στέκομαι δίπλα τους και να μην με ενοχλούν. Και να μην τους κάνω δύσκολες ερωτήσεις, γιατί όσο να’ ναι οι πολλοί μυες έχουν λιγάκι δυσκολέψει την εγκεφαλική λειτουργία τους. (Κι επειδή τους κοροϊδεύω είμαι σίγουρη πως στο τέλος με έναν τέτοιο θα καταλήξω, αλλά αυτό είναι γεγονός αναπόφευκτο). Και η φυσική κατάσταση είναι απλά ένα benefit της όλης διαδικασίας. Το θέμα είναι ότι εκτός απ’ όλα τα άλλα, το γυμναστήριο έχει φτάσει στο σημείο να είναι το κοινωνικό event της ημέρας. Λεφτά να βγούμε δεν έχουμε, όρεξη να γυρίσουμε απο εδώ κι απο εκεί πάλι δεν έχουμε, γκόμενο να κάνουμε όλα τα υπόλοιπα δεν έχουμε. Κι αφού ακόμη δεν είναι καιρός για ψάρεμα, σκέφτομαι... Γαμείς που δεν γαμείς δεν πας για κανένα τρικέφαλο???

No comments:

Post a Comment