Thursday, February 11, 2010

To blog της Κατίνας ή όχι?

Ο φίλος μου ο Στέργιος επέμενε να ονομάσω την πρώτη μου συγγραφική διαδυκτιακή απόπειρα katina.blogspot.com.  Εκτός όμως απο το γεγονός το katina ήταν ήδη πιασμένο (γιατί Κατίνες υπάρχουν πολλές, Φανταστική Ζαργάνα όμως μόνο μία!), ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙΝΑ? Και τι έγινε που έχω άποψη για όλους και για όλα? Το 90% των Ελλήνων έτσι είμαστε! Και τι έγινε που είμαι λιγάκι bitchy? Επειδή λέω φωναχτά αυτά που σκέφτομαι? Μην είσαι τόσο σίγουρος... Όσο και να λένε ότι έχει πεθάνει η λογοκρισία, το φαντασμά της θα με κυνηγάει αν ανοίξω το στόμα μου... Α πα πα πα!!!
Αυτή είμαι εγώ.  Η φανταστική Ζαργάνα ετών 31.  Η στριμμένη της γειτονιάς σας.  Αυτή που γκρινιάζει για όλους και για όλα! Μέχρι να μου χαμογελάσει κανένα γκομενάκι... Τότε τα ξεχνάω όλα...  Γυναίκες παιδί μου! Τι να πεις, ό,τι και να πεις λίγο θα είναι... Τα λόγια μας χάνουμε απλά...
Σε αυτό το blog λοιπόν θα μπαίνουν όλα αυτά που με ενοχλούν, όλα αυτά που αγαπώ, που μισώ που με κάνουν να γελάω και όλα αυτά που με κάνουν να κλαίω! Δεν έχουμε λεφτά για ψυχαναλυτές, πάλι καλά που υπάρχει και το διαδύκτιο και βγάζουμε το άχτι μας εμείς τα ψωνάκια του παρόντος του παρελθόντος και του μέλλοντος! Και δεν ξέρεις ποτέ... Κι αν μου κάτσει? 

5 comments:

  1. Teleio onoma kata meri exo copyright (gia to zargana) epitelos ena diadiktiakos topos gia na ta vgaloume to sopsyxa mas.

    ReplyDelete
  2. sex and the city to vlepo to blog!

    ReplyDelete
  3. kali arxi............!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. thanks for the tickets!!!!!pername poli kala!!
    christos...

    ReplyDelete