Saturday, February 13, 2010

Sexy καραγκιοζάκια and the city....

Ειλικρινά αν δω άλλη μία sexy καμαριέρα, αστυνομικίνα, πειρατίνα, μαγείρισσα, ναύτη θα της ρίξω έναν κεσέ γιαούρτι, μαζί με το πήλινο!!!!! Απόκριες έχουμε πια όχι την χαρά του ξέκωλου!!
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω... Περίμενες όλο τον χρόνο για να τα πετάξεις έξω? Γιατί όλο τον χρόνο τι κάνεις? Και πότε θα καταλάβεις ότι το pin up με το trashy δεν είναι το ίδιο??? Αθάνατη ελληνίδα, πουθενά δεν έχεις μέτρο.  Το μόνο μέτρο που ξέρεις είναι αυτό της φούστας σου... Και πάλι μιλάμε για εκατοστά ούτε καν μέτρα...
Κι εντάξει, υπάρχουμε κι εμείς που έχουμε χιούμορ (γελάς???? Θα στον κόψω εγώ τον γέλωτα...).  Που περιμένουμε τις απόκριες να γίνουμε πιο καραγκιοζάκια απ΄ ότι είμαστε κάθε μέρα! Η ακόμη καλύτερα περιμένουμε να βγάλουμε στην επιφάνεια τον καραγκιόζη που κρύβουμε μέσα μας και ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να βγει έξω, αλλά η ρημάδα η κοινωνία δεν μπορεί να μας καταλάβει! 
Ευτυχώς για όλους αυτούς που δεν ξέρουν τι κρύβουν μέσα τους η έμπνευση για το τι θα ντυθούνε τις απόκριες υπάρχει εκεί έξω όλο τον χρόνο! Η ξανθιά μεγαλοκυρία με το ψεύτικο στήθος και τα extensions στο γυμναστήριο που νομίζει ότι θα γίνει η Samantha στην θέση της Samantha, ο λυκειάρχης στο λύκειο της γειτονιάς με το κομοδινί μαλλί που φέρνει την τούφα σαν την γέφυρα του Ρίου απο το ένα αφτί στο άλλο για να καλύψει το φαράγγι της Σαμαριάς που του άφησε η μάνα φύση στο κεφάλι, το βλαμένο της γειτονιάς που νομίζει ότι αφήνοντας μία φράντζα και βάφοντας τα μάτια του μαύρα θα γίνει emotional, και βεβαίως βεβαίως η αθάνατη θείτσα ελληνίδα που μόλις βάζει την κουλούρα παίρνει δώρο τα ρόλει Νο 2, την ρόμπα, το μασαζοκαλσόν της Τζίνα Βαρώνη, την μεζ και τ' ανατομικά παπούτσια του φαρμακείου!!! Και ο κατάλογος ατελείωτος, θέματα για να εμπνευστείς παντού!
Τελικά όμως, το θέμα είναι ένα.  Ό,τι τις απόκριες τελικά δεν μεταμφιεζόμαστε, απλά αποκαλύπτουμε αυτά που κρύβουμε μέσα μας! Γι αυτό κι εγώ θα ντυθώ Dagger απο τα φανταστικά κόμικ της Marvel, και ο νωόν νοείτο...

1 comment:

  1. EKSAIRETIKO ke 100% alithino. Prepei na to diavasoun oles oi ellinides !!!

    ReplyDelete