Saturday, February 20, 2010

Η ζωή μας μια... τσόντα!



Για την ιστορία,  η λέξη «τσόντα» σημαίνει προσθήκη.  Παλιότερα όταν οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου ήταν παράνομες, οι πολυμήχανοι έλληνες για να μπορέσουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους, προσέθεταν μέσα σε κανονικές ταινίες αποσπάσματα από το παράνομο υλικό, και μετά παίζανε τις ταινίες αυτές σε κανονικούς κινηματογράφους, οι οποίοι βέβαια αναφέρονταν σε συγκεκριμένο κοινό.
Έτσι λοιπόν όποιος ήθελε να πάει να δει πορνό (πολύ πριν τα βίντεο!!!), πήγαινε σε συγκεκριμένο σινεμά για να δει τον «αγαπητικό της βοσκοπούλας» και κατά την πλοκής της ταινίας κοβόταν η ροή και παίζανε αποσπάσματα από το «τι μου κάνεις μάνα μου».  Έτσι λοιπόν επειδή η νέα ταινία ήταν πρόσθετη μέσα στην παλιά, ονομάστηκε πλέον τσόντα!
Πολλά χρόνια μετά, και μετά την χρυσή εποχή της τσόντας, την εποχή του δάσκαλου Γκουσγκούνη και της Τίνα Σπάθη, και αφού η βιομηχανία του σεξ είναι πλέον η μεγαλύτερη του κόσμου, η οποία παρεπιμπτόντως δεν την χτυπάει και καμία κρίση, ο ελληνικός ερωτικός κινηματογράφος επιστρέψει δριμύτερος με τις παραγωγές της Sirina.  Η Ελλάδα πλέον μπαίνει στην αγορά και μάλιστα με τα μπούνια!!!
Πόσο ταμπού θέμα παραμένει λοιπόν η τσόντα στην Ελλάδα? 
Οι γυναίκες όσο και να μην το παραδέχονται, βλέπουν τσόντες.  Βέβαια όχι για τους ίδιους λόγους που βλέπουν οι άντρες, αλλά ναι, κάθονται μπροστά στον υπολογιστή τους, ξεπατικώνουν κόλπα, αντιγράφουν συμπεριφορές και στο τσακίρ κέφι κάνουν και δικά τους home made videos.  Έχουν στηθεί ολόκληρες καριέρες πάνω σε αυτά τα βίντεο (βλέπε Paris & Pamela), δεν έγινε όλο αυτό κατά λάθος! Και ναι, δεν θα δώσουν ιδιαίτερη σημασία στην πλοκή και στην ουσία του πράγματος, αλλά θα κάτσουν να δουν με λεπτομέρεια, ποια έχει κυταρίτιδα, ποια έχει κάνει σιλικόνη και που και ποια προσποιείται καλύτερα!
Εντάξει, στον φανταστικό και ιδανικό κόσμο των αντρών όλες θα είμασταν κάπως έτσι.  Ψηλές, αδύνατες, με βυζί που φτάνει στους ώμους (χωρίς σιλικόνη όμως!), ψηλοκάβαλες, άτριχες, με όρεξη για σεξ όλες τις ώρες τις ημέρας, με μία φίλη επίσης ψιλοκάβαλη με την οποία δεν θα είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα να μοιραστούμε τον άντρα μας κι εννοείται πως δεν θα είχαμε καμία απαίτηση να μας βγάλουν πριν έξω ή να μας πάρουν τηλέφωνο την επόμενη ημέρα…
Δυστυχώς όμως για εμάς τις γυναίκες του πραγματικού κόσμου, υπάρχουν αυτές οι γυναίκες έξω.  Δεν τις καταλαβαίνεις με την πρώτη ματιά, γιατί αυτές που νομίζεις ότι είναι, είναι τελικά φούσκες, αλλά κυκλοφορούν αναμεσά μας, έτοιμες για όλα!  Και σύμφωνα με τα λεγόμενα των αντρών όλοι έχουν γνωρίσει κάποια τέτοια… Τώρα ποιον να πιστέψεις όμως, τον λύκο ή το πρόβατο?  Και αν υπάρχουν, γιατί εμείς δεν έχουμε γνωρίσει καμία?  Μόνο οι άντρες τις γνωρίζουν? Και τι κάνουν όταν δεν κάνουν σεξ με τα φύλλα και τα δέντρα? Υπάρχει κάποιο μέρος που τις συντηρούν, κάποια μυστική κοινότητα που είναι μόνο για τους εκλεκτούς σαν τις γυναίκες του Stepford?  Και όταν μεγαλώσουν τι κάνουν, στρατολογούν την νέα γενιά?  Υπάρχει κάτι σαν την «Η μεγάλη της τσούλας σχολής»; 
Γι αυτό δεν ξέρω τι να σκεφτώ… Τι χρειάζεται πια για να βάλει η Ελληνίδα του 2010 ένα αρσενικό στην ζωή  της? Να το παίξει Jenna Jameson ή Bree Hodges?  Και πόσο εύκολος είναι ο συνδιασμός και των δύο?  Υπάρχει, ή είναι και αυτό αστικός μύθος?
Πάντως δεν ξέρω τι συμβαίνει στον φανταστικό και ιδανικό κόσμο των αντρών, εγώ πάντως αν άκουγα «Βάστα τοίχο, γιατί θα σπρώξω» (βλ. Γκουσγκούνης) σίγουρα θα έτρεχα τόσο γρήγορα που ούτε το road runner δεν θα με έφτανε! Φσσσσσσσς, μπιπ μπιπ!!!!!!

1 comment:

  1. Βεντούζαααααααα!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete