Thursday, December 23, 2010

Γράμμα στον Αγιο Βασίλη

Αγαπημένε μου Άγιε,
Ξέρω άργησα να σου γράψω, άλλα ένεκα που πήρα προαγωγή κι έπηξε ο κώλος μου! Συγνώμη για το μπινιλίκι Άγιε, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να εκφράσω αυτά που τράβηξα διαφορετικά.  Επίσης η παραπάνω έκφραση περιλαμβάνει και μία μικρή δόση και απόλαυσης και ηδονής οπότε αντικατροπτίζει ακριβώς την καταστασή μου τις προηγούμενες ημέρες!
Αγαπημένε μου Άγιε (το ξέρεις ότι είσαι ο αγαπημένος μου έτσι;), αυτόν τον χρόνο ήμουν πολύ καλό κορίτσι.  Πρώτα απ΄ όλα μόνο και μόνο η γεννησή μου και η δημιουργία του blog μου,  μετά απο την ανακάλυψη της πενικιλίνης είναι το επόμενο φανταστικό επίτευγμα της ανθρωπότητας.  Ξέρεις πόσους ανθρώπους έκανα να γελάνε (με τα χάλια μου τις περισσότερες φορές, αλλά χαλάλι τους!) όταν καμιά φορά δεν είχαν με τίποτα άλλο να γελάσουν;  Κι εκτός απο την γεννησή μου, ήμουν τόσο καλό κορίτσι που μέχρι και τα καλά κορίτσια με περνάγανε για βαρετή.  Αλήθεια Άγιε, επειδή το 2011 σκοπεύω να είμαι πολύ άτακτη, έχεις κάποιο contact person ν’ απευθυνθώ του χρόνου για τα δώρα μου; 
Λοιπόν αγαπημένε μου χοντρούλη και γλυκούλη Άγιε για φέτος τα Χριστούγεννα θέλω να μου φέρεις:
Το τροχόσπιτο της Barbie. Σε φυσικό μέγεθος και χωρίς τις ρόδες.  Δηλαδή το σπίτι της Barbie. Με φούξια καναπέδες και φρου φρου και αρώματα.  Αν δεν μου το φέρεις εσύ, θα μένω με τους δικούς μου μέχρι τα βαριά γεράματα και θ’ ανταλλάσουμε χάπια για την πίεση.  Και θα βγαίνω σαν την Αστερω στους δρόμους με μακριά άσπρη αέρινη εμφάνιση για να βρω γαμπρό.  Εννοείται πως μαζί με το (τροχο)σπιτο πάει πακέτο και το τρόλει ντουλάπα για να βάζω τα παπούτσια μου.  Εκτός αν το σπίτι είναι τρίπατο και μπορώ να χρησιμοποιήσω τον έναν όροφο σαν  τον προσωπικό παπουτσο-παράδεισο! Αν σε δυσκολεύει το (τροχο)σπιτο μπορείς πάντα να μου βρεις ένα πάμπλουτο θείο της Barbie που να δει σε εμένα την επόμενη κληρονόμο του και να μου κάνει αυτός δώρο την μικρή μου έπαυλη! Ζητάω πολλά; Καλά κι ένα δυάρι στο Γαλάτσι μου κάνει... Θα τα βρούμε μωρέ!
50 κιλά βοτάνι με την ονομασία «το ρουφάς και πετάς».  Δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει.  Είναι ένα βοτάνι που μόλις το πίνεις , μετατρέπει όλα τα hamburgers, τις πίτσες, τις μακαρονάδες, τις σοκολάτες και το αλκοολ  σε λιποδιαλύτες και αντί να παχαίνεις κάνεις ένα κορμί λαμπάδα.  Κάνε με Άγιε Λαμπάδα για να ξεθάψω το Ξ. που κρύβω μέσα μου! Και να σου πω... μην διαρεύσει το μυστικό.  Αρκετά Ξ. υπαρχουν έξω! Αν το μάθουν όλες θα μας φάνε την δουλειά!
Έναν άνθρωπο ή μία εταιρία να με εκδόσει.  Όχι στο πεζοδρόμιο ή στην Τρούμπα, εννοώ σε βιβλίο περιοπής.  Με ωραία γραμματοσειρά και φανταστικό εξώφυλλο με την μούρη μου φαρδιά πλατιά.  Αν μου φέρεις και το «ρουφάς και πετάς» θα μπορέσουμε να βάλουμε και το φιδίσιο μου κορμί επίσης, αρκεί να φοράω φανταστικά Christian Louboutin! Και ξέρω μόλις εκδοθεί θα έρθει και η τηλεόραση και μετά το  Holywood, τα έχουμε ξαναπεί αυτά.  Εσύ μόνο τον εκδότη πρέπει να μου βρεις.  Και μετά εγώ να δεις, ολόκληρη αφιέρωση θα σου κάνω και θα παίξεις και στους τίτλους τέλους στο σιριάλ μου στην τηλεόραση! Εγώ  βλέπεις δεν ξεχνώ...
Ένα ποδήλατο.  Με κουδουνάκια και καλαθάκι. Να το παίρνω και να τραγουδάω «η Μαργαρίτα η Μαργαρώ» σαν την Τζένη Καρέζη.   Έτσι κι αλλιώς όλοι οι άλλοι έχουν την τάση να μου κάνουν την ζωή ποδήλατο, νομίζω ότι ήρθε η σειρά μου να τους καβαλήσω και να το απολαύσω!  Επίσης λένε ότι το σεξ είναι σαν το ποδήλατο, δεν το ξεχνάς ποτέ.  Επειδή εγώ θα το ξεχάσω σε λίγο, λέω να ξεκινήσω με το ποδήλατο και βλέπουμε... (δεν σου είπα ότι ήμουν πολύ καλό και βαρετό κορίτσι φέτος;)
Τον Φανταστικό μου Ζαργάνο.  Αυτόν μου τον χρωστάς.  Χρόνια μου τον τάζεις και όλο κάτι GI Joe μου στέλνεις.  Ο Φανταστικός μου Ζαργάνος θα είναι το ό,τι πρέπει μου.  Μέχρι να φτάσω στο σημείο να ρίξω τις απαιτήσεις μου στο ό,τι κάτσει λέω να συνεχίσω να διεκδικώ το ό,τι πρέπει μου.  Κάτι πήγες να κάνεις στις αρχές του χρόνου με τον Π. αλλά δεν του έδωσες το κουπονάκι του με τις δωρεάν επισκέψεις στον ψυχιάτρο και το παιδί μου τα είδε όλα και «τσουφ!» εξαερώθηκε! Ξέρεις ότι κανονικά επιστροφές δεν δέχομαι αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να κάνω και πίσω... Όχι τίποτα άλλο, γιατί δεν χαλάω χατήρι στον αγαπημένο μου στρουμπουλούλη Άγιο!
Αυτά Άγιε Βασίλη μου! Είδες η λιστα μου φέτος είναι μικρή και ταπεινή.  Ξέρω ότι δεν θα με ξεχάσεις, οπότε κι εγώ θα περιμένω.   Η διευθυνσή μου είναι Ζαργάνας και τσιπούρας γωνία, τρίτο συννεφάκι δεξιά.  Μετα το στρουμφοχωριό 3 μανιτάρι αριστερά!
Σ’ αγαπώ πολύ Άγιε Βασίλη μου!
God Bless Everyone (που λέει και ο μικρός Τιμ απο την Χριστουγεννιάτικη ιστορία)
Φανταστική Ζαργάνα

 Υ.Γ. Άγιε μην ξεχάσεις να φέρεις σε όλους τους αναγνώστες μου και τους φίλους μου, Υγεία, Παντοτινή Ευτυχία, Τρελό Έρωτα, Ανεπανάλληπτες Στιγμές, Χαρούενες εκπλήξεις και ανθρώπους γύρω τους να τους στηρίζουν και να τους αγαπούν! Καλά Χριστούγεννα!!!!

1 comment:

  1. συμφωνώ κι επαυξάνω με όλα τα παραπάνω!!
    Καλά Χριστούγεννα, Ζαργάνα μου!!!

    ReplyDelete