Friday, October 29, 2010

Κρατάω πληκτρολόγιο και δεν φοβάμαι να το χρησιμοποιήσω!


Αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.   Debate Παπανδρέου – Σαμαρά.  Αυτό δεν είναι τίποτα.  Βάλε άντρες και γυναίκες άνω των 30 να συζητήσουν περί σχέσεων κι έχεις μία τιτανομαχία.  Αυτό συνέβη χτες το βράδυ. 
Σ’ ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά καφέ της πόλης  (με μία από τις πιο ωραίες μπάρες. Λυσσάξτε!!!)  μαζεύτηκαν 4 άντρες και 4 γυναίκες και φάγανε τα μουστάκια τους συζητώντας για ποιο λόγο είναι όλοι σχεδόν μόνοι τους.  Μην φταίνε οι γυναίκες, μην φταίνε οι άντρες, μην είναι στραβός ο γυαλός μην στραβά αρμενίζουμε; 2 φαλοκράτες λοιπόν βάλανε 4 γυναίκες κάτω και τις κατηγορήσανε για όλα!
Κι επειδή χτες τα είχαμε τσουξει και λιγάκι παραπάνω και το μουρλοκομείο που είχα απεναντί μου, νόμιζε ότι πράγματι τον χρονομετρούσαν και δεν με άφηνε ν’ αρθρώσω λέξη κι επίχειρημα, παίρνω την εκδικησή μου διαδυκτιακά και του απαντώ ξεδιάντροπα και αναίσχυντα από εδώ!!!!  Κι όπως λέει και ο φίλος μου ο Γιώργος, κρατάω πληκτρολόγιο και δεν φοβάμαι να το χρησιμοποιήσω.
Αγαπημένε μου Νίκο,
Εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νου σου κατεβάζει, θα έπρεπε να ξέρεις ότι δεν θα έπρεπε να λυπάσαι καμία γυναίκα η οποία επέλεξε να είναι μόνη της μετά τα τριάντα.  Και , άκου με που σου λέω, επέλεξε να είναι μόνη της.  Θα μπορούσε να είναι με κάποιον που δεν θέλει  (με τον χασάπη της γειτονιάς για να έχεις και τσάμπα κρέας!)  ώστε να κάνει περήφανους τους γονείς της, το σόι της, την δουλειά της και ίσως κι εσένα που θεωρείς ότι μία γυναίκα μόνη είναι μισή γυναίκα! Όταν μία γυναίκα αποφασίζει να είναι μόνη της γιατί δεν έχει βρει αυτόν που θα την κάνει να θέλει να γεννήσει τα παιδιά του, δεν θα πρέπει να την λυπάσαι.  Θα πρέπει να την σέβεσαι γιατί έχει καταφέρει κι έχει ξεπεράσει τον τίτλο της γεροντοκόρης, έχει μάθει εντέχνως ν’ αποφεύγει και ν’ αντικρούει τα επιχειρήματα του κύκλου της και της οικογενειάς της για το καλό του γάμου, καταφέρνει να περνάει μόνη της καλά όπως περάσαμε εμείς χτες, χωρίς η βραδιά της να περιλαμβάνει υποχρεωτικά έναν γκόμενο! Επίσης έχει μάθει να ξεχωρίζει τους αποτυχημένους, τους βλαμένους και τους μαμάκηδες χωρίς να χρειαστεί να πάει στο κρεβάτι μαζί τους και ανάλογα τα υπόλοιπα προσόντα του να περάσεις την ώρα της, την ημέρα της ή και τον μήνα της.  Αλλά μέχρι εκεί.  Μετά τα θέλει ο κώλος της, οπότε καλά να πάθει!
Και μην ξεχνάς πως όπως ούρλιαζα και χτες, ισχύει το παρακάτω:
Σε κάθε άντρα αντιστοιχούν 3 γυναίκες.  Οπότε σε κάθε γυναίκα αντιστοιχεί το 33,3%.  Από αυτό 33,33% το 1/3 είναι γκέι, το 1/3 είναι παντρεμένοι και το τελευταίο 1/3 περιλαμβάνει τους δεσμοφοβικούς, τους μικροτσούτσουνους, τους τσιγκούνηδες, του μαμάκηδες, τους βλαμένους,  αυτούς που απλά δεν σε γουστάρουν και μερικούς καλούς οι οποίοι όμως σου φαίνονται απίστευτα βαρετοί.  Το γιατί μην με ρωτάς.  Μήπως γιατί είναι; Όταν λοιπόν βγεις με όλες τις παραπάνω κατηγορίες, αποφασίζεις πως σε αντίθεση με αυτό που έχει πει η φίλη μου η Charlotte στο Sex and the City, μπορείς να κάνεις σταθερή σχέση με τον δονητή σου.  Μια χαρά μπορείς να πας σινεμά μαζί του, για φαγητό, μπορεί να σου κρατήσει συντροφιά στον καναπέ βλέποντας μια ρομαντική ταινιία και μπορείς ωραιότατα να τον γνωρίσεις στους φίλους σου.  Αν μάλιστα έχουν φτάσει και οι φίλες σου στο ίδιο σημείο μπορείς να διοργανώσεις το νέο τρεντ της εποχής.  Επίδειξη Dildo.  Ζούμε μεγάλες στιγμές!

Και μπορεί να χάσαμε τον ρόλο μας, αλλά ως γνωστόν οι γυναίκες σε αντίθεση με εσάς είναι Multi taskers! Μπορούμε λοιπόν να είμαστε παράλληλα και γατούλες και αντράκια! Ανάλογα τι μας προκαλείτε εσείς! Αν εσείς μας βγάζετε τον Βαμβακούλα μέσα μας, πιστεψέ με δεν φταίει η φύση μας, εσείς φταίτε! Να ξέρεις ότι μία γυναίκα έχει τόσες προσωπικότητες που δεν μπορείς να φανταστείς.  Και πιστεψέ με δεν θέλεις να μάθεις! (Εγώ προσωπικά τείνω σ' ενα μείγμα Βαμβακούλα με λίγο Tracy Lords, αλλά εγώ είμαι Ζαργάνα και είμαι εκτός συναγωνισμού!)
Οι παλιοί λέγανε «Οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές».  Και δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί όλοι εσείς οι άντρες έχετε μια ιστορία για μια πουτάνα και μια τρελή να μας πείτε.  Ιδιαίτερα η κατηγορία Glenn Close είναι πολύ δημοφιλής! Συμπερασματικά λοιπόν είστε τόσο ανασφαλείς που αναζητείτε γυναίκες οι οποίες σας δείχνουν τον ερωτά τους με καταπίεση, σκηνές ζηλοτυπίες, παράνοιες και άλλες τέτοιες ιστορίες.  Τουλάχιστον έτσι νομίζετε.  Αλλά η παράνοια Νίκο μου,  δεν είναι δείγμα αγάπης, είναι δείγμα ότι oι αντρες με τ' άσπρα έρχονται να σε βρουν.  Για τις πουτάνες δεν ανοίγω θέμα… γιατι είστε όλοι καμένοι! Και καλά να πάθετε.  Ας προσέχατε! 
Τελος Νίκο μου, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι και τα γυναικεία μοντέλα έρχονται με υδραυλικό και ορμονικό σύστημα.  Αυτό σημαίνει λοιπόν,  ότι οι γυναίκες κάνουν σεξ και για την δική τους ευχαρίστηση και όχι για να κερδίσουν, κάποιον ή κάτι.  Και αν η λιμπιντό τους είναι άνω του μεσαίου θα βρουν ένα αρσενικό που δεν θα χρειάζεται και ιδιαίτερη μαστορία να τον βάλουν στο κρεβάτι τους, να πάρουν αυτό που έχει θεωρητικά να προσφέρει και μετά θα τον πετάξουν σαν στημμένη λεμονόκουπα. Κι αυτό δεν τις κάνει ούτε πόρνες ούτε όλα τ’ άλλα κοσμητικά επίθετα που αράδιασες χτες βράδυ.  Και μην μας κατηγορείς γι αυτή την στάση μας.  Δυστυχώς μάθαμε από τους καλύτερους.  Από εσάς.
Έτσι που λες Νίκο μου.  Δεν πας εσύ να λες ό,τι θέλεις, να κάνεις όσες λίστα με To Dos ή Not to Dos.  Και δεν πας να δίνεις όσες συμβουλές θέλεις.  Το να βρεις τον έρωτα είναι τόσο εύκολο όσο να λύσεις τον κύβο του ρούμπικ.  Μπορεί να παιδεύεσαι χρόνια και να μην τα καταφέρεις.  Μπορεί να είσαι από τους τυχερούς και με την δεύτερη προσπάθεια να καταφέρεις να βρεις την λύση.  Μπορεί ο προηγούμενος παίχτης να τον έστησε τόσο ωραία που η λύση του μετά είναι απλό παιχνιδάκι.  Το σίγουρο είναι ότι μετά από κάθε προσπάθεια, έρχεσαι μία κίνηση πιο κοντά στην λύση του.   Και όταν το λύσεις, τον αφήνεις στην γωνία του και τον καμαρώνεις.  Και όταν βαρεθείς να κάνεις κι αυτό και συνειδητοποιήσεις ότι τελικά η προσπάθεια σου άρεσε πιο πολύ από το αποτέλεσμα, ξεκινάς πάλι από την αρχή!!!
Ο Νίκος που λες είναι πλάσμα από τα λίγα.  Εκεί που τον λατρεύεις εκεί που θέλεις να τον στείλεις στην φάλαγγα! Κι ενώ θεωρητικά έχει όλη την συμπεριφορά του Νίκου Κούρκουλου και τους άντρα του πρόστυχου του σωστού είμαι σίγουρη ότι εντός των τοιχών ανήκει στην κατηγορία «Yes dear»!  Δεν πειράζει όμως, εμείς τον αγαπάμε έτσι! Υποκριτάκο και φωνακλά!!!!!!
Ειδική μνεία στον Δημήτρη επίσης που σιγόνταρε τον Νϊκο αλλά με λιγότερα ντεσιμπέλ.  Άγριο αγόρι με πληγωμένο παρελθόν και ροκ επιρροές.  Πρέπει να βρω οπωσδήποτε κάπου να το δώσω αυτό το αγόρι.  Πληροφορίες εντός!
Μπορεί λοιπόν στο χτεσινό debate να μην καταλήξαμε πουθενά.  Ήπιαμε όμως πολύ, αγκαλιαστήκαμε μετά και φιληθήκαμε για να περάσει! Και στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι που έχει σημασία!

No comments:

Post a Comment