Monday, April 12, 2010

Στρογγυλή Θεά και κουραφέξαλα!

Ε, λοιπόν το παραδέχομαι. Ξέρω ότι πια είναι ντεμοντέ, αλλά δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Ούτε τους κανόνες του παιχνιδιού ξέρω, ούτε τους παίχτες, ούτε τα πρωταθλήματα, ούτε τίποτα! Ξέρω μόνο όσους έχουν κάνει εξώφυλλα στον Αρμάνι με εσώρουχα, που κάθε γυναίκα που σέβεται τα 12ποντα που φοράει πρέπει να τους ξέρει (κοινώς μιλάμε για τον Cristiano Ronaldo & David Beckham), ξέρω τον Δέλλα που είναι της Μαστροκώστα, τον Ζαγοράκη που είναι της Λίλλη και τον Φύσσα γιατί είναι ωραίο φλωρο-γκομενάκι. Κατά τ’ άλλα είμαι πανάσχετη και δεν θέλω να μάθω.

Εντάξει δεν λέω, υποτίθεται ότι υποστηρίζω κι εγώ μία ελληνική ομάδα αλλά οι λόγοι είναι καθαρά γκομενικοί και βιοποριστικοί. Όταν ήμουν μικρή ερωτεύτηκα έναν Αεκτζή, με έκανε και αλαξοπιστησα απο Παναθηναϊκο (εννοείται πώς θα πήγαινα κόντρα στον μπαμπά μου!!!) σε Αεκτζού, έτρεχα μαζί του στα γήπεδα, έφαγα ξύλο όταν πήραμε το πρωτάθλημα από κάτι Ολυμπιακούς για χάρη της ΑΕΚ κι έγραψε το ονομά μου στον τοίχο απένταντι απο το σχολείο μου. Τεράστιος έρωτας με τον Γιάννη, απλός ενθουσιασμός με την ΑΕΚ.
Χρόνια μετά, τα έφερε έτσι η ζωή που χρειάστηκε να δουλέψω για έναν πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ και ήθελα δεν ήθελα, επανήλθα στα πράγματα. Ακόμη και τότε όμως, θεωρούσα το ποδόσφαιρο το πιο βαρετό άθλημα του κόσμου, ακόμη κι αν θεωρείται ο βασιλιάς, επίσης θεωρούσα και θεωρώ όλους τους ποδοσφαιριστές βλάχους με στραβά πόδια που τρέχουν απλά πάνω κάτω. Όσο διαφορετική και να θέλω να δείχνω, σε αυτό είμαι παραδοσιακή. Ζαργάνα – Ποδόσφαιρο σημειώσατε Χ.
Ο άντρας πρέπει να βλέπει ποδόσφαιρο ομως. Άντρας που δεν του αρέσει το ποδόσφαιρο πρέπει να το κοιτάξει. Δεν μπορώ να φανταστώ να έχει ντέρμπι και ο καλός μου να βλέπει οτιδήποτε άλλο. Δεν γίνεται, δεν παίζει. Είναι μερικά πράγματα που έτσι πρέπει να είναι, χωρίς να υπάρχει λογική. Επίσης δεν έχει λογική να δηλώνεις ότι θέλεις ο καλός σου να βλεπει μπάλα, αλλά παράλληλα να γκρινιάζεις όταν το κάνει, κι όταν δεν γκρινιάζεις να κάνεις ότι περνά απο το χέρι σου για να του αποσπάσεις την προσοχή. Ξέρεις, χάδια, φιλιά, φωνές κι άλλα καλά και πικάντικα. Στα δύσκολα βγάζεις τα ρούχα σου μπροστά στην τηλεόραση και περιμένεις. Το πιο πιθανόν είναι να σε διαολοστείλει, αλλά δεν το βάζεις κάτω. Αυτό σημαίνει να είσαι γυναίκα. Να μην έχεις λογική, να τα βάζεις με το θηρίο. Εννοείται πως δεν νικάς ποτέ. Μπάλα – Γυναίκα σημειώσατε 1. Στην καλυτερη περίπτωση στον άντρα τον σωστό, τον πρόστυχο, τον έξυπνο, τον γοητευτκό μετά απ’ όλα τα παραπάνω είναι να χρησιμοποιηθείς σαν τραπεζάκι για ν’ ακουμπήσει την μπύρα του... Αν κέρδίσει όμως η ομάδα του, ετοιμάσου για την μεγάλη ρεβάνς! Κι εκεί η μπάλα θα είναι στο δικό σου γήπεδο, οπότε περίμενε πολλά γκολ!
Αυτές τις ημέρες στην εταιρία τρέχαμε όλοι για την περιοδεία του κυπέλλου του FIFA στην Ελλάδα. Από δω το κύπελλο, απο κει το κύπελλο, κάναμε βόλτες και τρέχαμε σαν τους Βέγγους για το κύπελλο. Και βαρέθηκα ν’ ακούω για ποδόσφαιρο, για ποδοσφαιριστές που δεν ήξερα, για όρους που επίσης αγνοούσα πλήρως. Τι τα θέλω εγώ τα ποδοσφαιρικά; Αφού δεν το έχω! Η μόνη φορά που κάθησα να παρακολουθήσω ποδοσφαιρο ήταν στον τελικό του Euro το 2004, και πάλι γιατί είχα ακούσει ότι στα after party των αγώνων βρίσκεις τους καλύτερους γκόμενους! Μύθος βέβαια. Τους πιο βλαμένους ναι. Τους καλύτερους όχι. Ευτυχώς για μένα αυτή την χρονιά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε αφρικανούς χορευτές από την Νότιο Αφρική, δημοσιογράφους & αρενωπούς ποδοσφαιρόφιλους και είχα κάτι να περιμένω.
Η εκδήλωση κύλησε άψογα σε όλα τα επίπεδα εκτός απο τα δικά μου. Ούτε αφρικανούς χορευτές πρόλαβα, ούτε δημοσιογράφους. Είναι που είχα να κάνω peeling, αποτρίχωση, φρύδια, μαλλιά και μία μικρή επανάλληψη στα γαλλικά μου, γιατί ήμουν πεπεισμένη ότι θα έπιανα ψιλή κουβεντούλα με τον μύθο του ποδοσφαίρου Roger Miller. Και μην νομίζεις ούτε εγώ τον ήξερα, τον έμαθα τώρα με την διοργάνωση της εκδήλωσης. Κι εννοείται ότι όπου διασημότητα εγώ κολαούζος. Βέβαια τίποτα δεν έγινε, γιατί μέχρι να τελειώσω την αναστήλωση του ερειπίου που ονομάζεται Ζαργάνα, πέρασε η ώρα και έχασα όλο το γλέντι. Την ώρα που έφτασα, όλο το καλό είχε τελείωσει. Έβγαλα κι εγώ τις φωτογραφίες μου για να δείξω τα μαλλιά μου και τα φρύδια μου, αλλά και για να δηλώσω ότι ήμουν κι εγώ εκεί. Με βλέπεις? Ασχολούμαι κι εγώ με το ποδόσφαιρο! Στην λίστα με τα προτερηματά μου πρόσθεσε άλλο ένα!


Μεταξύ μας όμως, αν εξαιρέσεις τις δύο απροσάρμοστες κολλητές μου, στις γυναίκες δεν αρέσει το ποδόσφαιρο. Κάνουμε πως μας αρέσει. Και θα κάτσουμε να παρακολουθήσουμε μαζί σου, όχι γιατί μας έπιασε καούρα τι κάνει η Άρσεναλ, αλλά γιατί δεν θέλουμε να πας να το δεις με τους φίλους σου. Επίσης θέλουμε να σου δείξουμε ότι μας αρέσουν τα ίδια πράγματα και εν τέλη ο πιο βασικός λογος είναι ότι περιμένουμε το after match! Κατά την διάρκεια του αγώνα ζούμε έναν μικρό εφιάλτη, έναν μικρό κι αργό θάνατο απο την βαρεμάρα, αλλά η αγάπη και το καλό σεξ όλα τα υπομένουν. Γι αυτό μην πιστεύετε τίποτα. Αλλά και πάλι, αφού έτσι κι αλλιώς προς οφελός σας είναι η όλη κατάσταση, σκασίλα μας αν μας πιστεύετε! Μην ξεχνάς όμως, ότι κατά την διάρκεια του αγώνα έχουμε τον τρόπο μας να σας κάνουμε να μας υπόσχεθείτε και να μας τάξετε "παπάδες". Κι εκεί αλλάζει το σκορ. Ποδόσφαιρο – Γυναίκες σημειώσατε 2! Γιατί μωρό μου, μπορεί η μπάλα να είναι η στρογγυλή Θεά, αλλά η γυναίκα είναι Θεός & Διάβολος μαζί!!!

5 comments:

  1. ΠΑΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!!!ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΣ....ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ Η ΜΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ε???ΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙ!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Άντρας σημαίνει : 1)Γυναίκες 2)Μπάλα 3)Αυτοκίνητα.Αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον έστω για ένα από αυτά ,τότε υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα.Είναι απόλυτο αυτό που λέω ,αλλά είναι η αλήθεια.

    ReplyDelete
  3. Γιάννη μου,
    Συμφωνώ κι επαυξάνω! Τα αυτοκίνητα τώρα είναι άλλη μεγάλη ιστορία... Θα το αναλύσω σε άλλο Post!

    ReplyDelete
  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ13 April, 2010 09:17

    Καλά τα πας με το ποδόσφαιρο, έστω και από διαφημίσεις εσωρούχων (Γιατί το καλυτερότερο όλων για τη γυναίκα στον αγώνα είναι ότι με την λήξη του οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ξεγυμνώνονται), ακόμα-ακόμα κι αν γνωρίζεις ποδοσφαιριστές μέσω των αντίστοιχα διάσημων γυναικών τους. Ας είναι έστω και έτσι η γυναίκες να ασχολούνται και λίγο με το ποδόσφαιρο.

    Υ.Γ. Θα πήξεται στη μπάλα εν όψει ΜΟΥΝΤΙΑΛ.

    ReplyDelete
  5. Ένας Francesco Totti λείπει από το video και κλεισαμε!!!

    Υ.Γ. Μα τι μαναράκι είναι ο Cesc!!!
    Υ.Γ.2. Αυτό το κόλλημα με τον Christiano Ronaldo δε το καταλαβαίνω. Εκπληκτικό σώμα, αλλά η μούρη του είναι σαν. . . πατημένη παντόφλα. . .

    ReplyDelete